dimecres, 24 d’octubre de 2007

Evitant les evidències

Rajoy menysprea la problemàtica del canvi climàtic
El president del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha menstingut el canvi climàtic com un dels principals problemes mundials en unes declaracions fetes en el marc del X Congrés Nacional de l'Empresa Familiar que se celebra a Palma de Mallorca, un Congrès en què també hi ha participat ha participat el premi Nobel de la Pau 2007, Al Gore.
En aquest sentit, el líder del PP ha manifestat que hi ha problemes 'més importants' que el del canvi climàtic, com és el del sector energètic i ha demanat que no es converteixi el canvi climàtic en un "gran problema mundial". Rajoy ha justificat les seves declaracions en les explicacions que li va donar un cosí seu qui, segons ha informat el líder de la oposició al Govern espanyol, és catedràtic de física a la Universitat de Sevilla. Aquest cosí seu, ha dit, va reunir els deu millors científics del món i cap d'ells 'va ser capaç de preveure el temps que faria l'endemà a Sevilla'. Basant-se amb aquest exemple, Rajoy ha decidit fer-se una pregunta: 'com pot pot ser capaç algú de predir el que passaria al món d'aquí a 300 anys?' Aquestes paraules han indignat tant a la comunitat científica espanyola, com als ecologistes i han aconseguit encendre els ànims del PSOE.

2 comentaris:

Bufón Cósmico ha dit...

Rajoy es la causa de los males de la economi, cuando habla sube el precio del pan.

Pep ha dit...

Es curiós que un politic faci un discurs politicament incorrecte com es aquest cas amb el Sr. Rajoy, de fet, la batalla dialectica politica está arribant a uns limits insospitats i els que surten mes perjudicats son els ciutadans que han de treure la part positiva de cada discurs....

això sempre que hi hagi part positiva

Espero impacient el seguent discurs ple de glória del politic de torn.