dissabte, 19 de gener del 2008

Caça a la 'gran ciutat'

Els carrers de Barcelona estan plens de porcs senglars



Els aficionats a la caça ja no tenen per què patir amb les restriccions temporals i físiques per a poder practicar el seu 'esport' preferit. Des de fa uns dies poden agafar el cotxe (o Renfe, si se'n fien) i arribar-se fins a la Vall d'Hebron de Barcelona. Els porcs senglars s'han cansat d'estar pels boscos i han decidit fer vida 'entre els humans' que, a més, alguns, els donen de menjar. Això sí, d'altres no es troben massa a gust entre aquestes bèsties i potser els caçadors els farien algun gran favor... Això sí, amb compte perquè la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat ha aconsellat extremar les precaucions perquè 'són animals salvatges'.
De moment a Tarragona no ens hem trobat cap animal d'aquests; el màxim que ha passat és que les oques de la Plaça Imperial hagin decidit anar a 'donar un tomb' per la Rambla... Ah, no! Aquest estiu vam tenir un tauró refrescant-se per la tranquil·litat de les nostres platges...

1 comentari:

Unknown ha dit...

Aquest vídeo (no puc escoltar el so doncs tinc un problema amb l'ordinador!) m'ha fet pensar en lo curiós que és tot plegat... Ens esforcem per encimentar-ho tot i patapam... no podem desempallegar-nos del costat més feréstec de la nostra fauna.