dissabte, 8 de març del 2008

Rememorant la infància -femenina-

La 'niña' de Mariano Rajoy ja té nom
Avui és jornada de reflexió, ho sé. Però, és que reflexió significa no parlar? Al contrari, reflexió significa pensar. I un pot pensar de moltes maneres, oi? També en veu alta... Jo penso, i penso en coses que s'han fet molt populars durant aquesta campanya... Tant, que me les puc arribar a maginar en spots publicitaris, en pàgines de revistes, en encenedors, en bolígrafs o en samarretes. De fet, en samarretes ja hi han estat. Anem a València, en un míting del PP on, el seu líder, Mariano Rajoy, va tornar a apel·lar a la seva 'invenció' davant milers de persones que, exhaltades i amb samarretes, van decidir, com si algú les hagués posseït, dir-se de la mateixa manera. Només un incís: totes elles eren noies -o 'nenes?-... Fins i tot la candidata socialista per Barcelona, Carmen Chacón, va decidir tornar a ser nena... Però no de Rajoy, sinó de Felipe González. Chacón li va agraïr haver crescut amb ell, ser la seva 'petita'... Ai, quantes nenes hi ha, oi? El curiós és però, que no totes es diuen igual; això només passa quan algú les 'posseeix'. Què passeu una bona jornada reflexiva!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Que si la nena amunt, que si la xiqueta avall... Gran contingut ideològic uns i altres... no?

SALUT

Anònim ha dit...

dubtes relatius del coneixement, un titol que diu molt, efectivament els dubtes arriben amb la coneixença d'alguns aconteixements, si només tinguessim una visió de la vida no hi hauria dubtes envers la situacio que ens envoltés.
Sens dubte, la vida es una espiral, amb uns vaivens inesperats dels que sempre aprenem alguna cosa nova, ja sigui reaccions humanes, o principis contradictoris.

Cèsar Llamborda ha dit...

Passejar per Tarragona genera dubtes...