dilluns, 12 de maig del 2008

Erre que erre!

El Defender, el 'Superman' de Barcelona, ja està carregat de litres d'aigua

Aquí el tenim: el vaixell Sichem Defender, el vaixell que aquest matí s'ha carregat de litres i litres d'aigua al Port de Tarragona per a sortir aquesta matinada a les 4 cap a Barcelona, on hi arribarà entre les 8.00 i les 9.00 de demà. 'Defender', es diu! El gran heroi! Quisn nom més oportú cap a uns i altres... Però això queda al parer de cadascú.
És igual: ha plogut, a bots i barrals (ja sabem de sobres la cantitat, però aquí la teniu per si voleu assegurar-vos de que, coi, és veritat!), i ho fa fet a TOT CATALUNYA. Però tant s'hi val: a la capital continua faltant aigua (això diuen i clar, nosaltres, a creure... oi?).
Però, vigilem! Què ara -que es podria dir que és massa tard-, ha aparegut la 'veu de la consciència: el secretari de la Confederació de Comerç de Catalunya, Miquel Àngel Fraire, ha demanat avui mateix que es pari aquest viatge. Segons ell, això dóna una imatge de desprestigi i alarmisme cap a Barcelona. Massa tard, Fraire, massa tard...
Si voleu veure al primer dels deu 'gran herois salvadors', encara hi esteu a temps; aneu al moll d'inflamables: us hi rebrà, de lluny, amb molt de gust.

10 comentaris:

Albert Puñet ha dit...

hola Maria!!

Tal i com he dit al meu bloc, si el que fan es tan bo, no hi ha risc, ni perill i és tan legal...


Perquè han prohibit l'accès i l'apropament al vaixell que s'emporta l'aigua?

Tot és molt curios

saps que diuen les males llengus??

Que amb la descontaminació del pantà de flix, és possible que l'ebre es contamini i hagin de tallar el mini-transvassament.

I sense mini trasvassmanent i amb els pous tocats (PSC dixit), els que les passarem putes serem nosaltres.

Que en penses??

*MaRiA* ha dit...

Albert!

Està allà, enganxat al moll d'inflamables... Si algú amb mala llet s'hi acostés, 'adiós agua'. No, això no és així, evidentment (però mai se sap, eh). Les males llengües de moment parlen molt, però coi, l'Ebre es transvassarà, de moment. A menys que vingui un Miquel Àngel Fraire a últim moment i ho impedeixi... Cosa que dubto.

Si han de tallar el minitransvassament perquè l'aigua de Flix afectarà a la de l'Ebre, putes si que ho passarem, sí, però més que res perquè ara mateix (i des de ja fa anys!) estem bebent aigua... Contaminada? Ai mare!

De moment, resem! ;)

M. J. Verdú ha dit...

T'he deixat un regal al meu blog

Albert Puñet ha dit...

Holaaa!!

Doncs no crec que estiguem bebent aigua contaminada desde fa anys... O aixo espero!! Jeje

Jo dessitjo que l'ebre no es contamini i que ningu noti les consequències del trasvassament.

Pero realment cal exposar-se a aquest risc??

Lo del vaixell és curios, el nom, que sigui inaccessible... Tot plegat fa pudor... A aigues fecals?? No ho se, pero fa pudor.

Per cert!! Has vist el Francolí??

Una abraçada!!

Albert ha dit...

Aigua , pels de barna, que en necessitem a cabassos, i nosaltres sigui desde el Ter o desde El Segre, o l'ebre, a complir les ordres......
Salutacions al capità tarragona et quedaria millor capità tarraco....

pd: Maria, t'he afegit al meu llistat de blocs...
Salut i republica

Anònim ha dit...

Si tens temps i et ve de gust:
http://elvertigen.blogspot.com/2008/05/primera-presentaci.html

Albert Puñet ha dit...

hola Albert!!

Capità Tarraco??

o Capità Tarracollons??

jeje

els punts suspensius m'han despistat!!

Josep (sl) ha dit...

El risc de passar les putes amb aigua salada existeix. El pantà de Flix esta en procés de neteja.
I desitjant què no passi res, cal ser previsors davant la complexitat de la "operació". si la cosa no és fa bé podem veure'ns i bebent aigua salada en ple estiu perquè tenim el minitransvasament tallat.

Pepako ha dit...

ho he entés malament o la cambra de tgn ha decidit tancar el grifo en l'enviament d'aigua a bcn?

no n'estic segur...

*MaRiA* ha dit...

William, no ho tens del tot mal entès. Demà es passarà de la fase d'Excepcionalitat 2 a 1 del decret de Sequera. I dimarts el govern prendrà una decisió respecte a la modificació del decret de sequera.

Veurem què passa. Però el nostre 'presi' no vol parar res perquè diu que, si d'aquí a tres setmanes tornem a estar igual, és tonteria modificar res. De moment, Ballesteros ha decidit, ara (ara, quan ja està tot det), tancar l'aixeta perquè, segons diu (igual que ho ha dit el 'vicepresi' de la Generalitat però respecte a l'Ebre), l'aigua no serveix per a omplir d'aigua les piscines dels 'kamakus'. Oh, i què es pensaven, doncs?!

Josep, esperem que tot això es faci (que no siguin més promeses incompletres) i així poguem evitar beure aigua salada...

Salutacions a tots!