divendres, 23 de maig del 2008

On està la sequera?

Camps de golf a la vista!
Port Aventura tindrà tres camps de golf, dos amb 18 forat i un, ab 9. Això ja ho sabíem. Però ara sabem quan: el 16 de juny. Els Directius del parc els van presenar dimecres, però la seva inauguració oficial es farà el dia abans. Els responsables del PortAventura Golf asseguren que és una proposta caracteritzada per la sostenibilitat, integració amb l'entorn i el respecte amb l'ecosistema de la zona. La pregunta és: respecta això la situació de sequera que patim? Un dels responsables de dissent dels camps, Vicens Veses, va explicar que tota l'aigua que 'consumiran' aquests TRES CAMPS DE GOLF, és aigua regenerada provinent de la depuradora de Vila-seca i Salou. Particularment no dubto de l'eficàcia dels tècnics, que són els que hi entenen; però sí que em permeto dubtar del següent: Si aquesta aigua, que és sobrant, és la que rega TOT el parc, podrà regar TAMBÉ, aquests TRES CAMPS DE GOLF? Sembla molta aigua, oi? I no diuen que hi ha sequera? Doncs és que... No ho acabo d'entendre... Potser veient aquest vídeo que van fer els 'Fans de Port Aventura' m'aclareixo una mica més, però... Ho dubto.

2 comentaris:

jo artin au ha dit...

Jo tampoc ho acabo d'entendre. A veure, es tracte d'aigua aprofitada provinent d'una depuradora.Respecte a la depuradora de Calafell, que l'aigua es vessada al mar sense cap aprofitament, ja és alguna cosa. Serà aprofitada; però BEN aprofitada? Si la crisi (perdó, desacceleració) econòmica persisteix, aquesta ja s'encarregarà de mostrar les prioritats.
Salutacions

Pepako ha dit...

ostres..

primerament, no puc fer analisis técnics sobre la viabilitat dels camps de golf al camp de Tarragona en el sentit del consum d'aigua o el seu aprofitament del que parles a l'escrit perque no n'entenc.
Però del que si puc reflexionar és sobre la necessitat de contruir un camp de golf avui dia, em sembla molt correcte que PA vulgui seguir amb la seva politica d'expansió més enllà del parc d'atraccions, pero, personalment, tal i com están les coses avui dia, no es moment per fomentar el consum d'aigua, per molt que ens vulguin fer creure que es aigua reutilitzada i tal i tal, a mi personalment no em causa bona sensació.

No se quin es el pensament dels demés...

Salutacions!!!!