dimarts, 10 de juny del 2008

Art que val la pena

Un nou espai cultural a Tarragona

Fa uns quants dies que no actualitzo, i malament, això no es pot deixar de banda! Aquest post però, per 'digerir' una mica la llargada de l'altre, serà breu. Però concís! Darrerament estic molt 'cultural'. Però aquest cop, el motiu s'ho val, perquè a Tarragona arriba una visió una mica 'diferent' de la cultura que es respira a la ciutat. Aquesta arrivarà divendres, quan teniu una cita indispensable a les 20.00 del vespre al Camp de Mart!

I què és el què hi haurà? Doncs la inauguració del projecte Künstainer (aquí en teniu el blog per veure i comentar tot el que us sembli!), un espai de 50m2, una galeria d'art i un espai de trobada dedicat a l'art contemporani a Tarragona. Un projecte que, a més inaugura la revista Caldodecultivo MGZ. I una idea de Unai Reglero, Elisa Codina i Guillem Ferran, que es basa en buscar en els límits de les possibilitats un nou espai artístic per la ciutat. No té pèrdua!

Aquí us deixo dues mostres del què podreu visitar a partir de divendres a la nostra ciutat! (les imatges les podeu trobar al blog del propi projecte)

8 comentaris:

Josep (sl) ha dit...

Pot ser interessant, tot i que no tinc sentit artístic que jo sàpiga.

Carmen&Nacho ha dit...

Està molt bé que poc a poc Tarragona comenci a tenir moviments d'aquest tipus. La llàstima és que estem a una ciutat que es troba a anys llum d'altres capitals en aquests aspectes. De fet no podem negar que Tarragona és una ciutat del tot conservadora, no només pels governs que hem tingut, sinò perquè em dóna la sensació que és una cosa que ja va dins de la forma de ser de la gent. Costa molt obrir-se a d'altres formes d'expressió, i quan aquestes s'han fet no han tingut excessiu èxit...ja va essent hora de que tot això canvii.
Salut, Maria.

misticaluz ha dit...

Hola, molt bonic e interesante el teu blog, salutacions afectives desde el meu raconet,

Noctas ha dit...

MMM Magnífic Blogg. Tarragona i el seu casc antic m'encanta. Justament l'altre dia vaig anar amb la parenta a veure la ciutat. Aquesta mania de fer mils de Km per trobar la bellesa, quan la pots tenir al teu costat...saludus.

Artur ha dit...

Maria,

Sóc conscient del meu gust clàssic-conservador. Personalment em decanto sempre pels clàssics, cosa que sempre trobo a faltar.

És important poder accedir a noves formes d'expressió artística, sempre que no caiguin en l'snobisme més exagerat, però si us plau, no oblidem els clàssics!

M. J. Verdú ha dit...

Tindré en compte la informació per visitar aquest espai quan visiti Tarragona

M. J. Verdú ha dit...

Maria, si em fas arribar el teu E-mail, t'enviaré un regalet per al teu blog. El meu E-mail és mjesusvs@gmail.com

*MaRiA* ha dit...

Josep, el sentit artístic segur que el tens! Tots el tenim, només que s'ha de despertar en el moment oportú!

Sí, Nacho, estic totalment d'acord amb tu. EL problema és que Tarragona és molt limitada i, si no sorgeixen iniciatives, és molt difícil que algú 'inverteixi' temps i diners a la nostra ciutat en coses com el Kunstainer. Per sort, sempre hi ha qui té la iniciativa!

Passaré pel teu blog, rincón del relax, em pica la curiositat! Gràcies pel comentari!

Noctas igual et dic, ara mateix visitare el teu blog. Vaja, m'ha agradat això de les tres MMM, tot un regal, gràcies!

Tranquil, Artur, els clàssic mai s'obliden, seria un pecat fer-ho! I gràcies a ells podem seguir avançant en idees i formes; ells són molts cops, la base de tot plegat! Però quan es fan coses noves, val la pena tenir-les en compte; al cap i a la fi, l'art abarca tant...!

Maria Jesús, totes les ciutats i pobles tenen el seu encant artístic, només cal donar-lo a conéixer! Et passaré un correu, els regals són sempre benvinguts!