dimecres, 30 d’abril de 2008

Va de premis!

M'han otorgat el 'Dardo 2008' i el 'Blog Dorado'!

Aquesta setmana ha estat plena de satisfaccions i agafo el pont amb moltíssima ilusió: m'han donat dos premis blocaires, els meus primers premis al blog!


El primer premi me l'ha otorgat un tarragoní amb molt sentit de l'humor i que, com bé diu el seu 'nom', lluita perquè Tarragona sigui una ciutat millor. És el capità Tarragona i el premi, el Dardo 2008. Aquí en teniu l'explicació!:


'La I Entrega de Premis Dardo 2008 s’obre pas entre un gran elenc de premis de reconegut prestigi en el món de la literatura, i amb ell reconeix els valors que cada blocaire mostra cada dia en el seu esforç per transmetre valors culturals, ètics, literaris, personals, etc. Que demostra la seva creativitat a través del seu pensament viu que està i roman, innat entre les seves lletres, entre les seves paraules trencades'. Moltíssimes gràcies, Albert, pel premi!


Em toca a mí repartir aquest premi a cinc blocaires, que són:


- Comentaris liberals (Artur): per les seves molt bones lliçons de com funciona l'economia tant particular, com del nostre país i d'altres.

- El Salouenc (Josep): sempre defensant les seves idees amb arguments quasi irrefutables!

- Espiadimonis: mai no tindràs un llibre a la mà per no saber com funciona el món.

- Tarragona 2016: per la seva visó tan particular de la nostra ciutat: racons, raconets i rareses que són imperceptibles!

- William Wallace: tot just acaba de començar. A veure si amb aquest premi s'anima a tirar endavant, perquè té un blog que promet!

L'altre premi me l'ha donat la Maria Jesús des del seu blog ple de sentiment literari i bones intencions. Mil gràcies! És el premi al Blog Dorado; aquí teniu els orígens d'aquest premi que, en paraules del seu creador: 'Este galardón significa unión, afianza los lazos de amistad entre los enlaces o a quien se le otorga'. Mil gràcies a la Maria Jesús!Un cop més, toca el repartiment. Aquí va!

- Té la mà Maria: perquè cada dia em sorprén amb nous descobriments artístics que són dignes d'admirar.

- Tondo Rotondo: per ser un blog distès on, de tant en tant, ens retorna a les arrels de la infància i ho combina tan bé amb l'actualitat de l'adult.

9 comentaris:

Té la mà Maria - Reus ha dit...

ens fà molta il.lusió aquest premi, si ve de tú és clar !!!

com tots els que ens han donat el portarem al cor, però no en farem ostentació.

moltes gràcies i molts petonets !!

Josep (sl) ha dit...

Gràcies, però no se si en soc mereixedor?
L'accepto de tot cor, tot i que no se si en faré obstentació.

Tondo Rotondo ha dit...

Gràcies pel teu comentari... no m'havia imagitat aquesta lectura del meu blog... això de les arrels de fet és molt important per a mi! Molt bé!

De fet estic una mica preocupat doncs no se pq darrerament només em surten posts -diguem-ne- un tant revolucionaris... suposo que són fases de la lluna :-P `

Gràcies per això del "Dauradu"... farem els honors! I tant!

Tondo Rotondo ha dit...

Guaita'l, el meu darrer post... jejejje

espiadimonis ha dit...

Dels cinc "dards" que has llançat me n'ha arribat un. Moltes gràcies!! Recullo el guant.

Artur ha dit...

Moltíssimes gràcies, Maria. És la primera vegada que rebo un premi d'internet atorgat per una internauta, ah, i l'he rebut "per internet".

T'estic molt i molt agraït.

Artur ha dit...

Maria,

Em pots explicar el funcionament? Cal que ho doni aquest premi a cinc blocs més??

Anònim ha dit...

Hola!!

Esperem poder comptar amb les teves aportacions!!

Salut!

Maria Jesús ha dit...

El premi tens ben merescut. Moltes gràcies per les paraules dedicades al meu blog.