dimarts, 8 d’abril del 2008

Dilema futbolísic

¡Esta categoría es demasiado cara!
Avui parlaré del nostre 'gran club grana'. No se per què, però m'ha agafat per escriure-ho en castellà... És el mateix, el contingut, és el contingut. Què ho disfruteu!
El Nástic va mal, muy mal. Porque recordemos que, no hace mucho, Tarragona se llenó de ‘Bobobobs’ que no dejaban de navegar con su nave espacial ni para ir a hacer sus necesidades. Y ahora esta nave está cayendo en picado hacia el infierno de Segunda B.
¡Cómo cambian las cosas! ¡Esos ídolos granas en el rastrero mundo de menos de Segunda División! ¿Cómo evitarlo? Pues primero, hay que concienciar a los jugadores. Parece lógico e incluso fácil. Y digo ‘incluso’ porque en realidad es una maratón casi imposible: a los astronautas de la nave espacial les ha poseído el subconsciente del ‘querer y no poder’.
Me explico. Profesionales de Primera; futbolistas que tienen tanta ‘pasta’ que se les desbordan los bolsillos pero que, sin embargo, no se la pueden gastar en una camiseta ‘marca’ Jofre porque, como le dijo el ex delantero grana Portillo a su mano derecha en el terreno de juego, Makukula, ¡tío, esto es muy caro!
Claro, si es que es lógico: no se puede estar de compras en una tienda de ‘primera’ cuando se juega en un equipo de Primera que está destinado a la ‘miseria’ de Segunda. Ante una dependienta ansiosa y a la que se le acababa la paciencia, Portillo tenía un verdadero dilema: quedarse con la camiseta, como si ello le salvara en la categoría estrella de la Liga –el demonio del ‘querer’-, o aceptar su destino y dejarla para los que se la merecen de verdad -el ángel del ‘no poder’-. Suerte que en ese momento estaba con él la conciencia de Makukula que, muy acertado, le respondió: sí, sí, es muy cara, mejor que esperemos a las rebajas.
¡Y vaya si vinieron las rebajas! Allí está su ex equipo: allí dónde ellos y sus compañeros les colocaron: de regreso a Segunda. Y es que el éxito de estar en lo más alto de la Liga causa demasiada presión, los bolsillos no pueden estar siempre debatiéndose entre una camiseta cara de Jofre y el inevitable destino de la ruina.
Bien, los ‘Bobobobs’ ya están como perro por su casa… ¡pero a un punto de la salvación! Y los ídolos grana vuelven a estar poseídos. Esto de Segunda sigue siendo grande. Vamos a intentar caer más bajo todavía, a ver si en categoría B estamos mejor. Esta vez la víctima ha sido Óscar López. Pero claro, ya no se le ha pillado ‘in fragantti’ en la categoría número uno de Jofre -porque eso no estaría en la línea de su equipo-, de modo que el defensa se ha ido directamente a un ‘Chino’.
Allí, con todos esos ojos orientales clavados en la espalda a cada paso que haces, es imposible caer a Segunda C porque, si esto sucede, sales machacado vivo. ¡Ay no, que la letra ‘C’ en fútbol no existe! Sería Tercera División. Pues peor todavía: cambias de número y pasas, del dos, al tres. Esperemos que a los ‘Chinos’ no les de nunca por hacer rebajas.

11 comentaris:

Albert Puñet ha dit...

Hola Maria!!

Acabo de descobrir el teu bloc!!

L'altre també! però el tens abandonadet!!

El tema del nàstic és un tema complicat, a primera suposadament novam fer "la gran inversió" perquè si baixàvem no ens enfosariem econòmicament i vitar així casos com el del Logronyés o l'Oviedo.

Però al final, acabarem igualment a Segona B, amb un projecte d'estadi de primera divisió... BUIT.

Recordem quanta gent anava a veure al nàstic a SEgona B!!Tampoc fa tant de temps!!

Sincerament, no comprenc com, amb l'equip que tenim, som el tercer pitjor equip de la lliga BBVA.

T'enllaço al meu bloc que així podré seguir-te més habitualment!!

Una salutació periodista jurista!! o t'estimes més jurista periodista??

Be maria, una salutació!

Anònim ha dit...

Aquest tema em toca perque porto al Nàstic dins.
Vaig entendre, comprendre i admitir que el Nàstic no te lloc avui dia a la lliga de les estrelles, ni per equip, ni per afició ni per pressupost s'hi mereixia estar, el descens a 2ª no va ser cap fracás (tot i que algun politic s'emperrés en dir que si, bona manera de desastabilitzar el club).
El que si entendria com un gran fracás seria baixar a 2ªB, seguint els passos de LLeida, Logroñes, Burgos, etc...
La 2ªB es una categoria perduda, fora de la professionalitat i massa lluny de lo amateur, i el Nàstic li costaria molt refer-se d'aquest cop.
Estem a temps de solucionar-ho i estar on realment ens mereixem estar a 2ªA, que encara que el senyor Nadal no ho entengui, es el lloc on ha de ser el Nàstic, si més no, fins que no tingui una estructura totalment professionalitzada i modernitzada.

Molt entretingut l'article *Maria*, la veritat es que de tot se'n pot treure el seu aspecte més agradable i més divertit, això si, esperem no haver d'acudir a les rebaixes dels "xinos" ; )

Ja que parlem de "xinos" a Salou han prohibit que s'obrin més botigues tipus "basar oriental", així doncs, els jugadors del Salou, que está a 1ª regional haurán de conformarse amb els que tenen per anar passant ;)

Salutacions!

*MaRiA* ha dit...

Ui, malament si a Salou prohibeixen una cosa així... ;) william, és una bona idea per obrir el primer post del teu futur blog!

El Nàstic és un bon equip, només els falta una mica de conciencicació i no posar-se dels nervis als últims minuts -i fins i tot segons- dels partits.

Capità tarragona, prefereixo periodista jurista!

Saut a tots!

Albert Puñet ha dit...

Hola una altra vegada periodista jurista!!

Però exerceixes de periodista en algún mitjà?

Això no ho especifica al teu perfil!

El tema del nàstic´està complicat, hem de ser realistes!! A més, la tensió ja està traspassant alguns limits!! (Cas Miku vs Medina).

si els propis jugadors es barallen i no fan pinya.... com han de salvar JUNTS a l'equip??

Anònim ha dit...

capita tarragona:

no crec que t'agradi gaire el futbol (en general, no només barça o madrid o nastic), si t'agradés el futbol sabries que el que va passar es fruit de la tensio que viuen els jugadors, i si els jugadors estan tensionats significa que viuen i els importa el que esta passant.
els primers interessats en salvar la categoria son ells mateixos, t'ho asseguro, cap jugador vol tenir un descens a 2ªB al seu curriculum.

deixa't estar de ser sensacionalista!

Albert Puñet ha dit...

Mmmm.... William... shakespeare?

No, no m'agrada el fútbol.

Sóc soci del nàstic perquè m'agrada malgastar.

Em vaig trencar el genoll 3 vegades jugant a futbol perquè m'agrada el dolor

Al igual que el canell, que el tinc operat per estar jugant a fútbol

(has pillat el to irònic?)

No tinc ganes d'una batalla de comentaris de "a veure a qui li agrada més el fúbol".

Només et demano una cosa, respecta la meva opinió de la mateixa manera que jo respecto la teva. no?

salut

Anònim ha dit...

capita tarragona:

en cap moment et vaig voler faltar al respecte, si aixi ho vas entendre accepta les disculpes pertinents.

de totes maneres, i espero que "pillis" el to bromístic, si ets soci del Nàstic no vol dir que t'agrada el futbol, simplement padeixes l'enfermetat coneguda com masoquisme, pero bé, aquesta enfermetat també la padeixo jo i unes quantes paersones més, es lo especial que té ser del Nàstic, i es que el que es del Nàstic de veritat no hi posa condicionants.

Salut company!

I vigila amb el que fas en un camp de futbol, que per tu es podria dir que es un camp de batalla vistos els resultats fisics.

Unknown ha dit...

Un missatge fresc... per un club que cada cop fa més figa i requereix més euros. Com el monstruo de las Galletas... es va menjant el pressupost d'esports municipal... nyam, nyam! i com a contrapartida va baixant posicions a la lliga...

quina llàstima

Unknown ha dit...

I contestant a william també penso que els jugadors s'emporten la pitjor part. De fet no es mereixen aquesta situació.

A banda de la mala sort pura i dura que n'ha perseguit alguns -com en Mingo- tota aquesta situació realment genera tensió que no deu ser gens fàcil encarar.

Sort

Unknown ha dit...

I capità, en resposta al teu comentari només voldria posar-li música...

http://www.youtube.com/watch?v=uEdYlmAXO2A

I que consti que no friso per aquest cantant...

*MaRiA* ha dit...

Està clar, Tondo. Els jugador s'emporten la pitjor part perquè són ells els que ho 'suen'.

Molt encertada la cançó perquè, a tots aquells que els agrada el futbol, el viuen amb en conjunt, sense fanatismes per un club; l'esperit esportiu, per damunt de tot!

Salut a tots!